Ralph Castricum terug bij Forza

CASTRICUM – Raadslid Ralph Castricum is weer terug bij Forza! In april verliet hij de partij na onvrede over de politieke koers. Nu wordt hij lijsttrekker voor de partij bij de verkiezingen voor 2018.

Forza!-voorzitter Paul Meijer en het Castricumse raadslid hebben gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat zij weer op één lijn zitten, zo laat Castricum weten. “We gaan door op de ingeslagen weg en we gaan volgend jaar met de verkiezingen een mooi resultaat neerzetten.” Partijvoorzitter Meijer: “Ralph is een fortuynist in hart en nieren. We zijn blij dat hij weer één van ons is. We hebben hier allemaal van geleerd.”

Castricum werd gekozen als raadslid voor CKenG. Daar stapte hij uit om over te stappen naar Forza! Nu is hij onafhankelijk raadslid.

Forza! steunt het Forum voor Democratie (FvD), de partij die in het voorjaar in de Tweede Kamer werd gekozen. Die partij, met twee zetels in de Kamer, doet op beperkte schaal mee aan de raadsverkiezingen. Forza! doet naast thuisbasis Haarlemmermeer mee in Velsen, Nissewaard, Maassluis, Enschede en in Castricum.