Nachtelijke werkzaamheden Ring Alkmaar

REGIO – De provincie Noord-Holland verricht van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september 2017 tussen 20.00 en 04.00 uur werkzaamheden aan de Ring Alkmaar (N242) ter hoogte van het AZ-voetbalstadion.

In de middenberm van de weg worden werkzaamheden aan de lichtmasten uitgevoerd. Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten wordt 1 rijstrook richting Amsterdam afgesloten. Het verkeer wordt met aangepaste snelheid over de tweede rijstrook langs de werkzaamheden geleid.

Weggebruikers ondervinden geringe hinder; de N242 blijft richting Heerhugowaard gewoon toegankelijk en richting Amsterdam wordt 1 rijstrook afgezet. Op de weg richting Amsterdam geldt over een lengte van circa 2 kilometer een snelheidsbeperking naar 50 km/u.

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl

afbeelding: plattegrond werkzaamheden ring Alkmaar