Nieuwe aflevering Couleur LoCALe op C-TV

CASTRICUM – In de septemberaflevering van Couleur LoCALe zitten er weer vier gasten bij presentator Peter van Raalte aan tafel.

Irene Leentvaar is van musicalgezelschap C-Squad. In november staan zij met een nieuw stuk, De Getuige, op de planken. Mieke van der Beek is leerkracht op de Montessorischool in Castricum en vertelt over haar ervaringen met werkdruk in het primair onderwijs.

Henk Nuijens is scheidsrechtercoördinator bij VV Limmen, hij spreekt over het nijpende tekort aan scheidsrechters én over de aanstaande Week van de Scheidsrechter. Tot slot schuift Renée Gelauff aan, zij is bestuurslid van de rijvereniging Starrenburg. Zij vieren feest vanwege het 40-jarig bestaan van de vereniging.

De aflevering is te bekijken op de website van de omroep, via het YouTube-portal van de omroep en op C-TV, om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur.

Video