Open Huis Rode Kruis Ziekenhuis

BEVERWIJK – Op zaterdag 14 oktober organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een Open Huis van 10.00 uur tot 15.00 uur. We heten u van harte welkom! We bieden een gevarieerd programma met workshops, presentaties en demonstraties. En natuurlijk zijn er ook leuke kinderactiviteiten. Ook verzorgen medewerkers weer rondleidingen door het ziekenhuis.

Thema Open Huis: 90 jaar RKZ In september bestaat het ziekenhuis 90 jaar en daarom staat dit Open Huis in het teken van de verjaardag van het RKZ. Ervaar nu hoe het is om te bewegen als een 90-jarige in het speciale ‘oudersdomspak’.
Voor het ziekenhuis staat een opblaasbaar mega brein waar u door heen kunt wandelen om te zien hoe gezonde hersenen en het oudere brein werken.

Poppendokter Speciale aandacht is er dit jaar ook weer voor de jonge bezoeker. Kinderen kunnen hun poppen meenemen, want er zal een poppendokter langskomen om de zieke poppen of knuffels beter te maken. Ook kunnen kinderen zich laten schminken.

Rondleidingen en workshops De rondleiding neemt u mee door het hele ziekenhuis: de Operatiekamer, Centrale Sterilisatieafdeling, afdeling Radiologie en de Kleding Uitgifte Automaat en Kleding Inname Automaat.
Elke tien minuten start een rondleiding. Ook nieuwsgierig naar de kraamsuites? Elke 30 minuten nemen we hier een kijkje. Naast de rondleidingen zijn er nu ook creatieve workshops, zoals: mindfulness of muziektherapie. Let op: kom op tijd om u aan te melden voor een rondleiding of workshop. De tijdstippen en vertrekpunten zijn te vinden op de site.
Gratis parkeren Parkeren is gratis op zaterdag 14 oktober tussen 10.00 uur – 15.30 uur. Kijk voor meer informatie over de diverse activiteiten tijdens deze dag op https://www.rkz.nl/openhuis of volg het ziekenhuis via Twitter: @RodeKruisZ of kijk op de Facebook pagina Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk.
Foto: Vorige open huis dag