Vacature voor een projectmedewerker Natuurlijke Zaken

REGIO – Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland, zoekt een projectmedewerker. Natuurlijke Zaken is het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland.

Het team bestaat uit landschapsarchitecten, ecologen, historisch geografen en mensen met een achtergrond in groenbeheer en -aanleg. In aansprekende projecten geven zij vorm aan de ambities van Landschap Noord-Holland, onder het motto: ‘Samen maken we Noord-Holland mooier’.

De nieuwe projectmedewerker maakt en ontwerpt inrichtingsplannen, werkt aan gebiedsontwikkelingsprojecten en geeft vorm aan rapporten en andere publicaties. In opdracht van projectleiders voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Tevens voer je kleine projecten uit en bewaak je hierbij budget, tijd en kwaliteit. Door jouw inzet geef je letterlijk vorm aan het landschap van Noord-Holland en daarbuiten.

Bekijk het hele profiel op: www.landschapnoordholland.nl en solliciteer uiterlijk 24 september 2017.