Nieuw seizoen van start bij Emergo

CASTRICUM – Vorige week is het nieuwe muziekseizoen gestart. Alle muzieklessen van leerlingen van Emergo vinden sindsdien plaats onder de vlag van Toonbeeld. Alle vaste docenten die de leerlingen al les gaven, werken daardoor ook voor Toonbeeld.

Deze verandering is een logisch gevolg van het feit dat Emergo voor de repetities van de verschillende verenigingsonderdelen ruimtes huurt in Geesterhage. Daarnaast betekent het ook een ontlasting in de administratie en organisatie van de muzieklessen.

Uiteraard blijft er intensief contact plaats vinden tussen Toonbeeld en Emergo over de voortgang van lessen, worden er samen voorspeelmiddagen georganiseerd en wordt Emergo betrokken wanneer er een nieuwe docent wordt gezocht. Zo versterken beide partijen elkaar in het belang van alle leerlingen.

De muzieklessen en repetities zijn inmiddels gestart en volgt gedurende de maand september ook de Blazersklas. Al vele jaren organiseert Emergo een blokfluitklas, dit gaat nu verder onder een nieuwe naam: de Blazersklas. Naast de blokfluit, is er ook aandacht voor de instrumenten die Emergo rijk is.

Kim Hoogvliet-Stolker geeft de lessen, in groepjes van maximaal 6 kinderen, op de woensdagmiddag in Toonbeeld. De totale cursus bestaat uit 15 lessen van 40 minuten en kost 127,25 euro. Dit is inclusief blokfluit, lessenaar en lesboek.

Aanmelden kan via info@emergo.org of door contact op te nemen met Maaike Pannekeet: 0251-65 32 31.

foto: drumles Emergo