Vleermuizen zijn niet eng, maar wel nuttig

CASTRICUM – Vrijdag 15 september organiseert IVN Midden-Kennemerland in samenwerking met camping Geversduin een avond excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping.

De gidsen nemen jullie mee in het donker en zij vertellen alles over het nachtleven in het duingebied. Welke dieren leven er juist ’s nachts en is een vleermuis eng of juist nuttig? Als we aan het donker gewend zijn, ziet het duingebied er heel mooi en spannend uit. Hoor je de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoeten we een paar echte ‘nachtbrakers’……

De excursie is zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus, laat je zaklamp maar thuis, trek warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.

Aanmelden voor deze excursie kan bij de receptie van Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum of info@campinggeversduin.nl onder vermelding van de excursie. Om 20.30 uur wordt vertrokken vanaf de receptie. De kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen.

foto: vleermuis