Gemeenteraad begint weer, ook op Castricum105

CASTRICUM – Donderdag begint het politieke seizoen in Castricum weer. Als eerste op de agenda staat het rapport over de bestuurscultuur in de gemeente, dat voor de zomer verscheen.

In het rapport werden enkele harde noten gekraakt over de wijze waarop raads- en collegeleden met elkaar omgaan en hoe de politiek in Castricum werkt. In eerste instantie zou dat rapport nog voor de zomer worden besproken, maar dat werd uitgesteld tot september.

Omroep Castricum doet rechtstreeks verslag van deze zogeheten ‘werkvergadering’, waar fracties de mogelijkheid krijgen om te reageren op het rapport en op de aanbevelingen. De radiouitzending begint om 19:30 uur. Op 14 september is er een reguliere editie van het Raadsplein. Kijk voor alle agenda’s op de website van de gemeenteraad: castricum.raadsinformatie.nl.