Volg de provincie achter de schermen

REGIO – Om inwoners van de provincie Noord-Holland een kijkje achter de schermen te geven, nemen medewerkers vanaf 4 september het nieuwe Instagramaccount @ProvincieNH ‘over’: een #InstaTakeOver. Iedere week, 5 dagen in de week, laten medewerkers met foto’s en video’s zien hoe hun werkweek eruit ziet.

De provincie werkt aan de weg, is te vinden op het water, zet zich in voor een energieneutraal Noord-Holland, voor werkgelegenheid, bevordert een vlotte en veilige bereikbaarheid, laat schone bussen rijden en zorgt dat monumenten een goede herbestemming krijgen. Dit is slechts een kleine greep uit alle taken. Op het Instagramaccount @provincieNH laten medewerkers zien wat zij voor de provincie betekenen.

Het Instagramaccount @ProvincieNH gaat online naast het al langer bestaande account @oogvoornoordholland. De provincie deelt via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden van mooie en bijzondere plekjes in Noord-Holland.

Lees meer over winacties en het account op de website www.noord-holland.nl