Inschrijven NHN Business Awards gestart

REGIO – In de regio Noord-Holland Noord, het gebied vanaf het Noordzeekanaal tot en met Texel, zitten veel mooie bedrijven. Tijdens de NHN Business Awards worden deze bedrijven in de spotlight gezet. Online en offline krijg je als bedrijf een podium.

Dat begint al bij het aanmelden. Tijdens het beantwoorden van 6 vragen, vertelt u o.a. wat uw bedrijf doet voor de inwoners van deze regio, maar ook hoe vernieuwend, inspirerend en duurzaam uw bedrijf is.

Ieder jaar worden er in 4 categorieën ondernemers in de spotlight gezet en mooie prijzenpakketten weggegeven. Wat dacht je van ruimte in een regionaal dagblad of reclamezendtijd op een regionaal radiostation? Of van een gratis training Managementvaardigheden? De categorieën zijn onderverdeeld in Startups, Horecabedrijven, ICT & Nieuwe Media en MKB Groot (15-1.500 fte).

Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden, maar vanaf dit jaar mag jij ook jouw favoriete bedrijf nomineren. Heel eenvoudig door de contactgegevens van dit bedrijf op de website in te vullen. Waarna contact wordt opgenomen voor de verdere informatie.

Ben jij of ken jij dus een bedrijf dat het verdient om dit jaar in de spotlight te staan? Kijk dan snel op www.nhn-businessawards.nl Inschrijven kan nog t/m 15 september!

foto: editie 2016  Keesnan Dogger