Zinvol bewegen en fit blijven: help KWF in Castricum.

CASTRICUM – Wilt u lekker fit blijven en op een zinvolle manier extra bewegen? Meldt u dan aan als collectant voor KWF Kankerbestrijding. In de week van 3 tot en met 9 september wordt weer de grootste huis-aan-huis collecte van Nederland gehouden.

Ook in Castricum en Bakkum gaan in deze week vele vrijwilligers met de collectebus op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Met één avond een paar uurtjes collecteren leveren zij een zeer waardevolle bijdrage aan de strijd tegen kanker.

Van ieder euro die wordt gegeven gaat 85% naar de KWF-doelstelling: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Geen verspilde energie dus.

Om alle huishoudens in Castricum en Bakkum te kunnen bereiken zijn voor een aantal straten nog collectanten nodig. Bijvoorbeeld voor de Laan van Albertshoeve en de Voorweide, de appartementen aan de Admiraal de Ruijterlaan en de appartementen in gebouw Landzicht aan De Loet. Ook in andere buurten van de gemeente kunnen nog enthousiaste vrijwilligers worden ingezet.

Wilt u meedoen? Neem dan contact op met de voorzitter van de afdeling Castricum en Bakkum, mevrouw Conny Bruggeling, telefoon 0251- 65 11 77 of de secretaris, mevrouw Tonny Hendriks, telefoon 0251 65 05 47. Mailen kan ook: ajchendriks@casema.nl

Meer informatie over KWF Kankerbestrijding is te vinden op de website www.kwfkankerbestrijding.nl