Cursussen voor kinderen en volwassenen bij PWN

CASTRICUM – In september gaat ook bij PWN Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum het schooljaar van start. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er in het weekend van 2 en 3 september een open dag van de Survival School. Tijdens deze open dag kunnen kinderen alvast kennis maken met de lessen in survival, natuur en creativiteit die vanaf september wekelijks zullen plaatsvinden.

Voor volwassenen starten op woensdag 20 en woensdag 27 september cursussen in wilde planten en kruiden en het schrijven van haiku’s, dit zijn korte Japanse gedichtjes. Boswachters Cora en Lydia willen door middel van deze seizoensgebonden cursussen de bezoekers van het duingebied meer vertrouwd maken met de verschillen tussen de seizoenen. Beide cursussen combineren dan ook kennis, inzicht en creativiteit met een wandeling door het duingebied.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in en om het bezoekerscentrum, zoals tuinstruinen en wildzoeken. Kijk daarom voor het volledige overzicht en alle informatie over de Survival School en de cursussen voor volwassenen op www.pwn.nl/eropuit

foto: kruiden plukken