Muziek op zondag

EGMOND A/D HOEF – Museumhoeve Overslot presenteert op zondag 27 augustus, Peggy, Kim & Jacco.

Met een breed repertoire bestaand uit eigen songs en covers, weet dit trio een fijne, passende sfeer te creëren, geschikt voor kleine en grote gelegenheden. De stijl loopt van intiem en klein tot dynamisch met een groovy tintje. Peggy, Kim & Jacco is ook luistermuziek. Het eigen werk geschreven door Peggy van Ligten gaat over liefde, verdriet, vriendschap, acceptatie … en andere levensitems, dus is voor iedereen herkenbaar.

Zaal open vanaf 14.00 uur, aanvang muziek 16.00 uur, vrij entree, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld! Kom op tijd want vol=vol! De Museumhoeve Overslot is gelegen aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef

Verwacht in september:
Zondag 3 september Vocal Hammond Jazz
Zaterdag 9 september open monumentendag
Zondag 10 september Cees Oud en Marit
Zondag 17 september Homeward Dove Leonard Cohen Tribute
zondag 24 september Tip Jar

Er zijn in museumhoeve Overslot een aantal exposities te zien, waaronder die van de Zaans Catalaanse kunstenaar Enric Adsera Riba met etsen en collages die eerder in het Singer Museum in Laren te zien waren en een expositie van Collages van diverse internationale kunstenaars.

In het “rariteiten kabinet” en het schelpenmuseum zijn zoveel wonderbaarlijke zaken te zien dat men hier gerust even de tijd voor moet nemen. Daarnaast is er een kleine permanente tentoonstelling van wisselende samenstelling te zien met een selectie uit meer dan 1000 jaar Beeldende kunst in Egmond,
waaronder “De Egmondse School van George Hitchcock” waarvan de film die dr. Peter van den Berg gemaakt heeft met commentaar van Jeroen Krabbé permanent in Overslot te zien is op groot beeld.

Museum Overslot is ieder weekend geopend en vrij toegankelijk van 14.00 tot 18.00 uur, op afspraak voor groepen vanaf 10 personen of als de deur openstaat.

Foto: Het rariteiten kabinet van Museum Overslot.