Tribute to the Cats Band en de Q-Music Foute Party XL

REGIO – Vrijdag 22 september is de beurt aan Tribute to the Cats Band om een spetterende show neer te zetten in het Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo.

Deze tribute band brengt een ode aan de Volendamse succesformatie The Cats en zullen onder andere hits als Lea, One Way Wind en Sure, He’s a Cat ten gehore brengen.

Zaterdag 23 september blaast de Q-Music Foute Party het dak eraf. Achter de draaitafels staan de beste Q-DJ’s met toppers uit het foute uur. De Party Animals, onder andere bekend van ‘Aquarius’, ‘Have you ever been mellow’, en ‘Hava Naquila’ zijn live te horen en te zien, en de knaller van deze XL editie. Het thema van de avond ‘Over de Top’.

Beide avonden worden gegarandeerd een fantastische avond. Wil jij hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten of een geheel arrangement met diner en of overnachting via www.fletcherevents.nl of telefonisch via 072 – 505 22 44, aan de balie op Kennemerstraatweg 425 Heiloo, of mail: info@fletcherhotelheiloo.nl

foto; The Cats van toen (Wikimedia Commons)