Theaterconcert op Muziekfort St. Aagtendijk

REGIO – Tijdens het Fortenfestival op 3 september kunt u genieten van het hartstochtelijk theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’van de Andersons over verwondering mét als bijzondere gast Striptekenaar Peter de Wit.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Deze middag is striptekenaar Peter de Wit te gast die bij het grote publiek bekend werd om zijn creatie ‘Sigmund’, de cynische psychiater. In 1999 kreeg Peter de Wit de Stripschapsprijs voor zijn gehele oeuvre. Peter zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Kaarten zijn te bestellen via: www.muziekfort.nl U vindt het Muziekfort St. Aagtendijk pal langs de A9 aan de Vuurlinie 1 in Beverwijk.

foto: De Andersons (youtube)