PWN werft nieuwe leidinggevenden

REGIO – PWN heeft de ambitie om de combinatie van water en natuur nog actiever te benutten om de ontwikkelingen in de toekomst aan te pakken. De omgeving vraagt toekomstgerichtheid, visie & strategie en stelt dus andere eisen aan de organisatie en de mensen.

Om hierop nog beter in te kunnen spelen wordt de organisatie opnieuw ingericht. PWN is daarom op zoek naar de beste managers met passie voor water en natuur in de rollen van Sectordirecteur en Teammanager binnen de drie sectoren Natuur, Drinkwater en Bedrijfsvoering.

De organisatie vraagt managers die sturen op resultaat, eigenaarschap en integrale samenwerking zowel intern als extern, te reageren.

Heb jij zin om PWN verder te brengen op de ingezette koers richting de toekomst? Ga dan naar de website www.jsconsultancy.nl van JS Consultancy. Ook je sollicitatie stuur je naar JS Consultancy.