Eerste Castricumse speciaalbier op terras en in winkel

CASTRICUM – Sinds de aankondiging van een Castricums biertje, was er de afgelopen tijd al veel vraag naar. Maar nu is het dan echt zover. Het eerste échte Castricumse biertje van brouwerij Duindauw, is verkrijgbaar op terras en in winkel.

Het speciaalbier dat Duindauw heeft gebrouwen is een blond bier. De naam is Blozend Blondje. Het enthousiasme in het dorp spat ervan af. “Jaaa, kom maar op!” of “Wij lusten wel zo’n unit!”, valt er te lezen op de Facebookpagina van Duindauw. En: “Mooi etiket.”

Castricummers Frank Brakenhoff en Laurens Lange, die al sinds hun jeugd bevriend zijn, zijn de oprichters van Duindauw. “We zijn er trots op dat we het eerste Castricumse speciaalbier op de markt hebben kunnen brengen. Het is voor ons een hobby met een geweldig doel: Castricum laten genieten.”

Blozend Blondje is momenteel verkrijgbaar bij de slijterijen Nolet en Gall&Gall. En het wordt geschonken bij Café Balu, Johnny’s Café en Wierenga Eten en Drinken.

Interesse in Duindauw? Meer informatie vind je op www.duindauw.nl of op facebook.com/duindauw