Dark Rosie in De Oude Keuken

CASTRICUM – Zondag 27 augustus treedt Dark Rosie op in De Oude Keuken. De band met Castricumse wortels brengt akoestische luisterliedjes waarin je Franse musette, Afro-Cubaans en flarden folk, blues, jazz en pop hoort.

Soms weemoedig, dan weer goedgemutst of uitbundig met Nederlandse teksten over natuurlijk de liefde, jong zijn en oud worden en ‘liftmuziek’. Met geraffineerde accordeonpartijen en expressieve zang van Miranda Zuurbier, jazzy gitaarspel van Michel de Wit en latin contrabas van Vincent Lamers. Mark Minnema kleurt de muziek licht ‘blue’ met mandoline en slidegitaar.

Dark Rosie begint om 15.00 uur met spelen, als het even kan natuurlijk op het terras. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin, ingang aan de Zeeweg. Op het terrein geven borden de route aan. Meer informatie: www.deoudekeuken.net en facebook

foto: Dark Rosie (fotograaf Erna Faust)