CAS105 RTV 80 en OSU bundelen krachten voor Zomerse 500

REGIO – De radiomakers van Omroep Castricum, RTV 80 uit Egmond en Bergen en Omroep Uitgeest draaien de Zomerse 500, met de meest zomerse platen ooit. Dat doen ze vanuit de studio’s en op meerdere locaties. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen. Radio 80 geeft iedere dag barbeque vleespakketten weg aan winnaars van de radio-rebus. Daarnaast maken de bezoekers van de locatie-uitzendingen kans op geldprijzen door loodjes te kopen.

Het aftellen van de Zomerse 500 is donderdagavond om 18.00 uur gestart. De vrolijke muziekmarathon is nog op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 00.00 te horen en zondag van 08.00 tot 17.00 uur. Heeft u een uitzending gemist? Luister dan ’s nachts naar de herhaling van de uitzending van die dag.

De dj’s geven vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur acte de presense op de markt tijdens het dorpsfeest ‘Egmond op z’n Kop’, in Egmond-Binnen. ’s Avonds vermaken ze het publiek en de radioluisteraars op de kunstmarkt in het centrum van Bergen. Daar zijn ze vanaf 18.00 uur.

De lokale omroep van Castricum, Castricum105, draait zaterdagavond van 18.00 ot 21.00 uur live op Camping Bakkum. Daarnaast zendt de omroep alle uitzendingen live uit. De vierde locatie is zondag het Pompplein in Egmond aan Zee. Dan presenteert RTV 80 zich vanaf 13.00 uur voorafgaand aan het ‘Loop naar de Pomp-festival’. De bekende dj Barry Brand van Radio Decibel sluit daar de zomerse 500 af.

‘Tot ziens bij de Zomerse 500!’