Zwerver warmt zich met vuurtje in aanhanger

CASTRICUM – Vrijdagochtend 11 augustus kwam er een melding dat er een man in een container zou zitten achter het Strandvonsten museum en dat er een aparte lucht vandaan zou komen.

Ter plaatse trof men achter het museum een aanhangwagen die was afgedekt met zeil. Onder het zeil kwam rook vandaan en het rook naar een houtvuur. In de aanhanger zat een persoon die in de aanhangwagen overnacht had en een vuurtje had gestookt om warm te worden.

Het brandje is geblust en de schade aan de aanhangwagen bleef beperkt. De man bleek een zwervend bestaan te leiden.

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus is er bij FC Castricum gelegen aan de Bloemen een picknicktafel in brand gestoken. Deze picknicktafel stond onder een luifel maar is mogelijk op het laatste moment verplaats, anders had het heel wat slechter kunnen aflopen.