Inbraken Castricum en Limmen

CASTRICUM – In de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 augustus heeft er een poging tot inbraak plaatsgevonden bij een woning aan de Brakenburgstraat. De bewoonster was ’s nachts wakker geworden van een hard geluid.

Zij is vervolgens naar beneden gegaan en zag lichtflitsen in de woning. Hierop heeft ze alle lampen aangezet en naar buiten gekeken of ze iemand kon zien. Dat bleek niet het geval. De volgende ochtend zag zij dat het zijraam van de woning was vernield en dat er geprobeerd was om in te breken.

In die zelfde nacht is er ook nog een poging tot inbraak geweest op de Geelvinckstraat. Ook hier heeft men getracht om via het vernielen van een zijraam de woning binnen te komen.

In Limmen is in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 augustus ingebroken bij twee woningen. Op de Van Alkmemadelaan en aan de Dusseldorperweg, zijn inbrekers binnen gekomen door het openbreken van een raam.