Basiscursus tekentechnieken bij Perspectief

CASTRICUM – Bij Perspectief kan je je vanaf zaterdagmorgen 16 september laten verrassen door de mogelijkheden van verschillende tekenmaterialen zoals potlood, pastel en in water oplosbaar krijt.

Kunstenares en docente Afke Spaargaren leert je deze materialen te hanteren aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis. Alle cursisten worden door Afke persoonlijk begeleid bij het zoeken naar de techniek die het best past.

De cursus bestaat uit zes lessen op de zaterdag ochtend van 10.00 tot 12.30 uur en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aan de cursus zijn kosten verbonden. Het cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden van Perspectief.

Informatie en inschrijven kan via de website: www.perspectiefcastricum.nl of bij Margriet Schadee, tel 0251-65 38 94 of mail: margriet.schadee@planet.nl

foto: basiscursus tekentechnieken