Veel spektakel op Kermis Castricum

CASTRICUM – Van 12 t/m 15 augustus is er kermis in Castricum. Met zo’n 25 attracties is De Brink omgetoverd tot een waar pretpark. Er is voor alle leeftijden veel te beleven op de kermis. Van spectaculaire attracties als de Booster, de Heart Breaker, de SwingBob en de Breakdance tot de Magic Star, de Botsauto’s en het Funhouse. Er staat weer een ruim aanbod aan kinderattracties en natuurlijk zijn er veel spelzaken waar prachtige prijzen zijn te winnen. Uiteraard ontbreken ook de diverse kramen met lekkernijen niet.

De kermis wordt op zaterdag om 14.00 uur geopend door Dorpsclown Alfredo en tegelijkertijd delen Grote Smurf en Smurfin vrijkaartjes uit.

Alle informatie over de kermis is te vinden op www.kermiscastricum.nl . Veel plezier op de kermis!

Foto: Botsauto`s