Par Six in De Oude Keuken

BAKKUM – Zondag 20 augustus om 15.00 uur speelt Par Six in De Oude Keuken, een band die er vaker optrad.

Par Six heeft voor dit optreden een speciaal programma samengesteld. Veel zang met in de hoofdrol Marian Volland maar dit keer ook een absolute hit uit de jaren 30 van Al Bowlly. Zijn Midnight, With the Stars and You is een tweede leven gaan leiden door de film The Shining met Jack Nicholson in de griezelige hoofdrol.
Pianist Ed Wertwijn heeft een nieuw arrangement geschreven voor dit nummer en ook een bewerking van Bach’s Inventio xiii dat Par Six voor het eerst uitvoert. Met Huub Rohde gitaar, Chris van Boetzelaer trombone, Rien Brus saxofoon Mar Flohil bas en Jon Funke Kupper drums.

Zondag 20 augustus treedt Par Six op om 15.00 uur. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin in Bakkum, ingang aan de Zeeweg. Op het terrein geven borden de route aan.

Foto: Leden Par Six