Museum Overslot presenteert

EGMOND A/D HOEF – Op zondag 13 augustus, The Bayou Mosquitos zij spelen muziek uit Louisiana en Texas. Waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het lyrische geluid van de accordeon. De muziek begint om klokslag 16.00 uur, dus wees er op tijd bij!

Ook wordt verwacht in augustus: op zondag 20 augustus Savoy jazzband en op zondag 27 augustus Peggy van Ligten.

Er zijn in museumhoeve Overslot een aantal exposities te zien, waaronder die van de Zaans Catalaanse kunstenaar Enric Adsera Riba
met etsen en collages die eerder in het Singer Museum in Laren te zien waren en een expositie van Collages van diverse internationale kunstenaars.

In het “rariteiten kabinet” en het schelpenmuseum zijn zoveel wonderbaarlijke zaken te zien dat men hier gerust even de tijd voor moet nemen. Daarnaast is er een kleine permanente tentoonstelling van wisselende samenstelling te zien met een selectie uit meer dan 1000 jaar Beeldende kunst in Egmond, waaronder “De Egmondse School van George Hitchcock” waarvan de film die dr. Peter van den Berg gemaakt heeft met commentaar van Jeroen Krabbé permanent in Overslot te zien is op groot beeld.

Zaal open vanaf 14.00 uur, aanvang muziek 16.00 uur, vrij entree, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld! Kom op tijd want vol=vol!

Museumhoeve Overslot is gelegen aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is ieder weekend geopend en vrij toegankelijk van 14.00 tot 18.00 uur, op afspraak voor groepen vanaf 10 personen of als de deur openstaat.