Adopteer zondagmiddagoptreden of presentatie

CASTRICUM – Wie zijn of haar talent in wil zetten voor een mooi en bevlogen doel is van harte uitgenodigd een zondagmiddagoptreden of presentatie te adopteren dat in de smaak zal vallen bij senioren uit Castricum. Dorps- en wijkbewoners die wat moeilijker uit de voeten kunnen en vermaak dichtbij willen zoeken kunnen een bruisende zondagmiddag zeer waarderen.

De optredens of presentaties vinden plaats op elke eerste zondag van de maand in het nieuwe en sfeervolle restaurant van De Boogaert, waar dorpsbewoners ook graag aanschuiven.

Gedacht wordt aan muzikale optredens zoals: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Een boeiende presentatie over Castricum, de regio of nog verder weg, bijvoorbeeld over natuur of geschiedenis, wordt ook op prijs gesteld. De zondagmiddagen zijn van 14.30 tot 16.00 uur, inclusief een pauze.

Heeft u belangstelling? Ga naar de site: www.vivazorggroep.nl/zondagmiddagoptreden kies een datum en geef een omschrijving van het optreden of de presentatie die u wilt geven. Stichting Welzijn neemt graag contact met u op.

Wie eerst informatie wil ontvangen of zich telefonisch wil aanmelden kan bellen met Sabine Charles van Uitbureau De Boogeart, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl