Sterkere positie voor vrouwen in Noord-Holland Noord

REGIO – In Nederland is ongeveer een op de twee vrouwen economisch zelfstandig. Dat is te weinig, vindt minister Bussemaker. Daarom heeft zij gemeenten en regio’s uitgenodigd om dit cijfer op te stuwen door het organiseren van Kracht on Tour bijeenkomsten.

De Kracht on Tour bijeenkomsten hebben tot doel de bewustwording van vrouwen over economische zelfstandigheid te vergroten. Vorig jaar is een 1e bijeenkomst gehouden in Alkmaar waarbij ongeveer 300 vrouwen aanwezig waren.

Dit jaar vinden er maar liefst drie Kracht on Tour-ochtenden van 9.30-12.30 uur plaats op drie verschillende locaties in:

– De Kampanje in Den Helder op 2 oktober
– Vue bioscoop Alkmaar op 12 oktober
– Theater het Park in Hoorn op 19 oktober

Tijdens de bijeenkomsten onder leiding Annemarie van Gaalen vind je vacatures, inspirerende sprekers, informatie over het werk van de toekomst, workshops waarbij je écht iets opsteekt, tips en trucs voor werk en opleiding en praktische tips voor werkenden.

Aanmelden en meer informatie over de Kracht on Tour bijeenkomsten vindt u op: www.rpa-nhn.nl/krachtontour

foto: Kracht on Tour