Steenhakken bij Perspectief

CASTRICUM – Jaarlijks wordt er bij Perspectief aan het eind van de vakantieperiode een week lang in steen gehakt. Ook dit jaar is dat weer mogelijk.

Van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september van 9.30 tot 12.30 uur begeleidt Ada van Wonderen zowel beginners als gevorderden bij het hakproces. Aan de beginners adviseert zij om een eerste keer met Vaalster Kalksteen te werken. Daarmee kan je groot werken en is het mogelijk om in één week een beeld te formeren. Wil je echter met een andere steensoort werken, ook dat is mogelijk.

Het thema van deze workshop is ‘fragment, onder de loupe’. Er wordt een uitvergroting van een onderwerp gemaakt zodat het haast vanzelf een abstract beeld wordt. De workshop wordt afgesloten met een uitgebreide nabespreking.

De kosten zijn € 110,00 voor leden en € 150,00 voor niet-leden. Wilt u meer weten dan kunt u terecht bij Maarten Geerdes telefoon: 06-549 427 99. Aanmelden via de website www.perspectiefcastricum.nl of bij Margriet Schadee, telefoon: 0251-65 38 94, mail: margriet.schadee@planet.nl

foto: steenhak workshop Perspectief