Nieuwe expositie in Strandvondstenmuseum

CASTRICUM – Tot 1 oktober is er een nieuwe expositie te bezichtigen in het Strandvondstenmuseum. Siny Miedema geboren Groningse en woont inmiddels al meer dan 50 jaar in Castricum. Siny schildert inmiddels 18 jaar bij Perspectief en is verknocht aan het schilderen van dieren, zoals Hollandse dieren in de wei. Het plezier wat zijn hieraan beleefd en het veelal kleurrijke resultaat, wil zij graag deze expositie tonen aan groot en klein.

De expositie is in ieder geval elke zondag te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur (tenzij het museum gereserveerd is). ‘’Het Strandvondstenmuseum is geopend voor liefhebbers; stel uzelf niet teleur en kom niet voor een vaste deur.’’

Met ingang 2017 is het bezoek van het museum zonder afspraak niet zondermeer mogelijk. Niet alle ‘’informatiekanalen’’ hebben deze wijzigingen opgenomen in de (toeristen) informatie. Bijna iedere dag zijn er (groeps)rondleidingen voor de jeugd en volwassenen mogelijk. Voor individueel aansluiten, reserveren kunt u altijd even contact opnemen of de deelnamemogelijkheid op de agenda van de website van het Strandvondstenmuseum raadplegen. Ook ontvangen de campings in onze regio regelmatig mails met de programmamogelijkheden.

Foto: Schilderij Vrolijke koeien van Siny Miedema.