Zomerweek Stichting Vocatie Castricum

CASTRICUM – Maandag 7 augustus is het weer zover. Zoals elk jaar komen er uit heel het land zangers naar Castricum voor de Zomerweek van Stichting Vocatie Castricum.

De hele week, repeteren de enthousiaste koorzangers prachtige muziek onder leiding van twee inspirerende dirigenten voor het concert op zaterdag 12 augustus. Dit jaar zijn dat Elisabeth Blom en Mathieu Vulto. Het thema dit jaar,is Vocatie 2.0. Er staat namelijk niet alleen een klassiek werk op het programma maar de zangers van de zomerweek gaan ook aan de gang met het ‘lichtere’ werk, zoals pop en jazzstukken met af en toe wat improvisatie.

Als klassiek werk is gekozen voor Stella Natalis van Karl Jenkins, een componist die zelf ook zijn sporen in de popmuziek heeft verdiend en nu al weer een tijd zeer gewaardeerd wordt als componist van stukken die meerdere stijlen verbindt.

Het resultaat van deze week hard werken kunt u komen beluisteren op zaterdag 12 augustus. De presentatie van de Zomerweek vindt plaats in de Maranathakerk, Prins Hendrikstraat 1 in Castricum. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vocatie.nl.

foto: Vocatie Castricum