Zomerse 500 ook op Radio Castricum

REGIO – De Zomerse 500, het zomerse radiofeest van Radio 80, staat weer in de agenda! De radiomakers van RTV 80 uit Egmond en Bergen, Omroep Castricum en Omroep Uitgeest draaien van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus de meest zomerse platen ooit gemaakt. Dat doen ze vanuit de studio’s en op meerdere locaties. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen.

De lokale omroep van Castricum CAS105 verzorgt uitzendingen op Camping Bakkum. Daarnaast zendt de omroep alle uitzendingen live uit. Hetzelfde geldt eveneens voor OSU, de lokale zender van Uitgeest.

De dj’s geven vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur acte de presense op de markt tijdens het dorpsfeest Egmond op z’n Kop in Egmond-Binnen. ’s Avonds vermaken ze het publiek en de radioluisteraars op de kunstmarkt in het centrum van Bergen. Daar zijn ze vanaf 18.00 uur. Vervolgens draaien de radiomakers zaterdagavond live op Camping Bakkum.

De vierde locatie is zondag het Pompplein in Egmond aan Zee. Dan presenteert 80 zich vanaf 13.00 uur voorafgaand aan het Loop naar de Pomp-festival. De bekende dj Barry Brand van Radio Decibel sluit de zomerse 500 af. Ook goed om te weten: Radio 80 geeft iedere dag barbeque vleespakketten weg aan winnaars van de radio-rebus. Daarnaast maken de bezoekers van de locatie-uitzendingen kans op geldprijzen door loodjes te kopen.

De Zomerse 500 start donderdagavond om 18.00 uur en duurt die dag tot middernacht. De vrolijke muziekmarathon is vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 00.00 te horen en zondag van 08.00 tot 17.00 uur. Uitzending gemist? Luister dan ’s nachts naar de herhaling van de uitzending van die dag. ‘Tot ziens bij de Zomerse 500!’.