Maatschappelijke agenda: hoe kwam die tot stand?

CASTRICUM – Vorige week werd de maatschappelijke agenda gepresenteerd aan de politieke partijen. Waar moet Castricum de komende jaren staan? Inwoners van de gemeente praatten mee. Anton Visser maakte een impressie van de totstandkoming.

“Ik denk dat zulke initiatieven, zulke democratische experimenten, noodzakelijk zijn in onze snelveranderende samenleving”, zei iemand na afloop van een brainstormsessie. “Mijn droom is dat Castricum mooi wordt, zo zei een ander”.

Al met al: veel ideeën. Het is nu aan de politieke partijen om er iets mee te gaan doen, in aanloop naar de verkiezingscampagne volgend jaar. 

De impressie van de totstandkoming van de maatschappelijke agenda is op C-TV te zien om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur.

Op de foto: de burgemeester met enkele leden van de werkgroep

Video