De Cirkel leeft. Leve de Cirkel!

HEEMSKERK – Vanaf 1 september gaat de Cirkel weer van start met een keur aan mooie voorstellingen. Achter de schermen is er hard gewerkt om onze bezoekers weer te verrassen in het nieuwe seizoen. De komende periode zullen bekende en minder bekende artiesten de revue passeren.

Uiteraard zijn we er weer met de wekelijkse film vertoningen. De nieuwste films worden voor u door de medewerkers van de Cirkel geselecteerd. Wist u dat wij hierin al bijna 40 jaar ervaring hebben opgebouwd? Naast het reguliere aanbod zullen in januari 2018 natuurlijk weer de Heemskerkse Filmdagen plaatsvinden.
Zeker iets om weer naar uit te kijken. Ook voor de allerkleinsten hebben we een mooi aanbod. Naast de speciaal voor de jeugd geselecteerde films bieden we een aantal mooie jeugdtheater voorstellingen. Let op dat deze voorstellingen vinden voortaan op zondag plaats.

Houdt u van cabaret? Dan komt u niets te kort. Wie er naar Heemskerk komen? Jochem Otten met zijn voorstelling Troosten, Lieve Bertha (Koen Brouwer & Rens Polman) met prachtexemplaar en nog vele anderen. Naast voor ons nieuwe artiesten komen er weer een paar oude bekenden terug.
“Het Volk” is inmiddels niet meer weg te denken uit ons theater. Ook hebben we Camadou (Franse chansons) en Evgeny Suvorkin (bajan) weer kunnen boeken. In de serie kamermuziek komt het Apollo ensemble (barokmuziek) met maar liefst 15 personen optreden.

Ons programmaboekje zal eind augustus het licht zien. Hierin staan alle voorstellingen genoemd en uiteraard waar u kunt reserveren. Wij, de vrijwilligers van de Culturele Cirkel, hebben er weer erg veel zin in. We hopen weer heel veel bezoekers te mogen begroeten bij de voorstellingen.