Rondrit met de stoomtrein

REGIO – Maak eens een rondrit met de stoomtrein over het Tata Steel terrein. U rijdt langs de diverse fabrieken, waarbij u door een speaker van informatie zal worden voorzien. Tijdens de rit krijgt u een beeld van deze grote en zware industrie. Na de rit is ook het Hoogovens museum geopend.

U kunt meerijden op zondag 30 juli, 27 augustus, 24 september en 29 oktober. De rit gaat over 15 km spoor en duurt inclusief stop ruim anderhalf uur.

De trein vertrekt om 10.45 uur van station Velserbosch gelegen achter het hoofdkantoor aan de Wenkenbachstraat 1, 1951 JZ Velsen Noord. Zie de blauwe verwijs borden. Omstreeks 12.15 bent u daar weer terug. Ieder dient een geldig legitimatie bewijs te kunnen tonen i.v.m. de veiligheid.

De rit is toegankelijk voor vrijwel iedereen. Kinderen onder 12 jaar kunnen met begeleiding van een volwassene mee. Maximaal 2 kinderen per volwassene. Rolstoelgebruikers kunnen mee in overleg met de hoofdconducteur.

Het loket gaat om 9.15 open. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden tijdens kantooruren van maandag 9.00 t/m vrijdag 18.00 uur via 06-121 290 68 of www.csy.nl

Meer informatie: www.csy.nl

foto: stoomtrein