Ook in de vakantie staat de VVD klaar

CASTRICUM – Politiek bedrijven is volgens de VVD Castricum meer dan alleen de verkiezingen winnen en lokaal de grootste partij te zijn. Het betekent ook dat er voor inwoners de mogelijkheid moet zijn om met de VVD te kunnen praten over lopende zaken in de gemeente en de fractie te kunnen wijzen op dingen die spelen of wellicht kunnen gaan spelen.

Ook midden in de vakantie hoort de VVD graag wat de inwoners vinden van alle zomeractiviteiten, zoals de braderieën, de muziekfestivals, timmerdorpen enzovoort. Maar ook hoe er gedacht wordt over de ongemakken die dit meebrengt.

Moet er meer en beter onderling afgestemd worden? Waar is gebrek aan, waar is teveel van? Kortom alle inbreng is welkom bij het bepalen van de toekomstige fractie standpunten van de lokale VVD.

Maandelijks kunnen inwoners van Castricum dan ook in contact komen met een delegatie van de VVD fractie, vaak aangevuld met de wethouder en een statenlid. Vrijdag, 28 juli is het weer zover en is de VVD tussen 16.00 en 17.00 uur in Club Mariz, Dorpsstraat 72 in Castricum aanwezig. U van harte welkom.

foto: VVD fractie