Duinfeest groot succes

CASTRICUM – Honderdvijfentwintig nieuwe, oude en jonge Nederlanders hebben elkaar beter leren kennen en ontdekt hoe je de duinen kan ervaren.

Er werd gestart met een gezamenlijke picknick, waar iedereen kon genieten van de meegebrachte puur Hollandse en exotische gerechten. Vervolgens kon men kiezen uit de aangeboden activiteiten, als kaboutertocht, fietsen, wandelen of survivaltocht.

Het feest werd afgesloten met zingen, dansen en een ijsje. Het geslaagde feest is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Rabobank Noord-Kennemerland en dankzij de medewerking van PWN en vele vrijwilligers.

Op de website van Welzijn Castricum staan nog meer door Nico Lute gemaakte foto’s, zodat iedereen nog even kan nagenieten of een indruk kan krijgen van het feest.

Meer informatie: www.welzijncastricum.nl