Cabaret, kleinkunst en stand-up comedy in Geesterhage

CASTRICUM – Het kakelverse (Ver)Huiskamertheaterseizoen gaat dit keer spetterend van start met een proeverij van Cabaret, Stand-up comedy en kleinkunst. Een bescheiden uitmarkt-achtige avond waarin zes podiumfeestjes gevierd gaan worden. Een mooie manier om kennis te maken met jong talent. Later in het seizoen komen de meesten artiesten nog eens terug met een langere voorstelling.

De avond wordt gevuld met de keuze van Frank. Hij is van mening dat deze artiesten gezien én gehoord dienen te worden. Gewoon omdat ze een geweldige perfomance hebben. Enkelen zijn al eens in Franks Huiskamertheater geweest. Zij doen het nu nog eens dunnetjes over, tijdens deze weergaloze avond in het nieuwe theater Koningsduyn in Geesterhage.

De voorstelling op donderdag 21 september begint om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. Een kaartje kost 20 euro. Reserveren van plaatsen graag middels een e-mail naar info@dorpsstraat23.nl

Meer informatie over de artiesten vindt u op www.dorpstraat23.nl

foto: theater Koningsduyn in Geesterhage