Start to Run! dé manier om te leren hardlopen

CASTRICUM – Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt.

Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. Dit startersprogramma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, al een klein beetje getraind of beginners. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo.

Hardlopen helpt je gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s raak je vanzelf kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!

Professionele trainers van AV Castricum begeleiden en coachen jou hierbij. Je leert de juiste loophouding en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig. Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop.

De trainingen starten op zaterdag 9 september om 9.30 uur vanaf het clubhuis van AV Castricum. Je traint in de duinen, wat de trainingen heel afwisselend maakt. Enthousiast en kun je niet meer wachten? Je kunt je voorbereiding vast goed beginnen met het gratis fitprogramma voor thuis, kijk dan snel op www.yakultstarttorun.nl

Meer informatie: www.avcastricum.nl