Nieuwe plattegrond Castricum en Kernen

CASTRICUM – Van boerencampings tot een sterrenrestaurant en van cultuurhistorie tot een schoon familiestrand, in de gemeente Castricum kan je volop genieten. Al het moois dat de dorpen Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude te bieden hebben, is verzameld op de nieuwe plattegrond van Castricum.

De oplettende dorpsgenoot heeft het al gezien. In het dorpscentrum van Castricum hangen schilden met de tekst ‘Voor liefhebbers’ en inmiddels zijn ook de plaatsnaamborden aangevuld met deze slogan. Met de slogan ‘Voor liefhebbers’ wil het gemeentebestuur het bijzondere aanbod binnen de gemeente op de kaart zetten.

Castricum is vooral bekend vanwege zijn kleinschalige strand met aantrekkelijke paviljoens, het prachtige bos- en duingebied en de vermaarde camping Bakkum. Toch bezit de gemeente tal van minder bekende pareltjes, die Castricum maken tot een plek waar alle soorten liefhebbers kunnen genieten. Ook voor inwoners van de gemeente valt er nog genoeg te ontdekken.

De campagne is wat dat betreft voor én door liefhebbers. Castricum wordt nog leuker voor onszelf én voor onze bezoekers. Passie, genieten en exclusiviteit, daar staat ‘Voor liefhebbers’ voor. De plattegrond is nu voor alle toeristen gratis te verkrijgen op diverse plekken in de gemeente zoals bij bezienswaardigheden, campings, eetgelegenheden en winkels.

Meer weten? Kijk dan op de Facebookpagina ‘Voor liefhebbers’. Hier vind je onder andere wekelijkse weekendtips en lees je verhalen over liefhebbers uit onze dorpen.