Yoga en klankmeditatie bij ‘Atelier voorheen Blinckers’

CASTRICUM – Toe aan ontspanning? Yoga in de Duinen organiseert een workshop yoga en klankmeditatie. De combinatie met ondermeer klankschalen geeft de yogaoefeningen een intensere werking. Je laat de hectiek van alledag achter je en hervindt het evenwicht tussen lichaam en geest. En dat op een bijzondere locatie: ‘Atelier voorheen Blinckers’ aan het randje van het strand.

Je voelt de zon op je gezicht, je hoort de zee zacht ruisen op de achtergrond… Het balkon van ‘Atelier voorheen Blinckers’ is een heerlijke plek. Daar, beschermd tegen de wind door een glazen afscheiding, geeft Julia Meijer een ontspannende yogales. Voor deze gelegenheid werkt ze samen met de bekende Castricumse klankhealer Joke Welboren, die de yogaoefeningen begeleidt met klankschaal, klankbuizen, shamandrum, oceandrum, rainstick en haar fantastische stem.

De workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Yogadocente Julia stemt haar les af op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een fijn gevoel naar huis gaat. Ook wie nog nooit yoga heeft gedaan maar het graag een keer wil proberen is van harte welkom. Bij slecht weer is de workshop in het atelier zelf.

De workshop vindt plaats op donderdagavond 3 augustus en begint om 20.00 uur. Inschrijven kan door een mail te sturen naar duinyoga@gmail.com.

‘Atelier voorheen Blinckers’ ligt op het strandplateau van Castricum aan Zee, aan het eind van de Zeeweg. Kijk voor meer informatie over de workshop op de Facebookpagina van Yoga in de Duinen: www.facebook.com/yogaindeduinen.