Speelgoedmarkt Speelotheek Castricum

CASTRICUM – Voor de vierde keer organiseert Speelotheek Castricum een speelgoedmarkt op het schoolplein van basisschool de Sokkerwei, aan de Forte kant. U kunt hier speelgoed verkopen, wat lekker opruimt voordat u op vakantie gaat. En ook natuurlijk kopen zodat de kinderen ander leuk speelgoed krijgen om de vakantie mee door te komen.

De kinderen kunnen zich laten schminken, of een stoere Henna tekening op het kinderhandje laten maken. Een springkussen maakt de sfeer compleet. De speelotheek heeft zelf haar zomersluiting maar vind het belangrijk om in de zomervakantie de kinderen lekker te laten spelen. De speelgoedmarkt is zeker een bezoekje waard op dinsdag 25 juli van 11.00 tot 13.00 uur.

Zaterdag 9 september opent de speelotheek haar deuren weer om speelgoed uit te lenen. Meer informatie vind u op www.sotcastricum of de Facebookpagina.