Cursus Beter omgaan met pubers

CASTRICUM – GGD Hollands Noorden start in september de gratis oudercursus ’Beter omgaan met pubers’. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit en is bedoeld voor ouders of opvoeders van ‘pubers’ in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. De cursus wordt gehouden in ontmoetingscentrum Geesterhage in Castricum.

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe je als ouder goed contact kan onderhouden en ruzie kan voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

De cursus wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur op maandag 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober en 6 november 2017 in Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum.

De gemeente Castricum biedt deze cursus gratis aan. U kunt zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 bereikbaar van ma t/m do van 08.00 tot 15.00 uur.