BreiCafe ‘Haak je aan’

CASTRICUM – Hip Hop of breien dat kan bij de Bakkerij.

Vrijdag 14 juli staat de avond in het teken van Neder Hip Hop. Simson wordt geboren op 30 oktober 1985 in Zwolle. In 2010 ontdekt Simson het schrijven van poëzie en begint zijn interesse voor Nederlandstalige hiphop toe te nemen. Met optredens in het voor- en na programma van Ali B, Opgezwolle en de Fakkelbrigade is Simson meer dan klaar om de Nederlandse podia te bestormen. Energiek, opbouwend, introspectief en poëtisch. Dat is Simson!

Support act zijn de oude bekenden Acright en Gilly. Ze rappen en hip hoppen met als sausje dub. Ze zijn alle soorten stijlen de baas. De zaal gaat om 21.00 uur open. De entree is gratis!

Ben je op zoek naar een leuk haakproject voor in de vakantie? Kom dan langs op maandag 17 juli van 20.00 tot 22.00 uur. Dan is het BreiCafe weer open. Zoals elke derde maandag van de maand. Neem je eigen materialen mee en werk aan je eigen project of doe mee met een door de vrienden van de Bakkerij gekozen haakwerk. Nooit eerder gehaakt? Geen probleem, hier kun je de kneepjes van het vak leren.

Het Cafe gaat om 20.00 uur open en de entree is gratis. Zelf materiaal meenemen is wel handig!