Lokale veteranendag te zien op C-TV

CASTRICUM – Een impressie van de lokale veteranendag op zaterdag 17 juni in Castricum en Uitgeest is nu te zien op C-TV.

De veteranen uit de twee gemeenten maakten een tocht door beide gemeenten, die eindigde bij het gemeentehuis in Castricum. Daar kregen de veteranen een traditionele blauwe hap voorgeschoteld en een presentatie over het verhaal achter het oorlogsmonument in Castricum. Voor het gemeentehuis stonden legervoertuigen opgesteld. Het was voor bezoekers ook mogelijk een ritje te maken in een ‘grote, groene, lawaaiigere militaire oldtimer’.

De impressie, gemaakt door cameraman Mirko Carton en verslaggever Johan Vermeer, is op C-TV te zien om 08:00 uur, 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur, 20:00 uur en 22:00 uur. Het verslag is ook terug te vinden op de website van Omroep Castricum en via YouTube.

foto: Henk Hommes

Video