PWN watertap in Limmen

LIMMEN – Garage Kleverlaan in Limmen heeft sinds vrijdag 16 juni een PWN-binnentap. Samen met Joke Cuperus, directeur van drinkwaterbedrijf PWN, werd de watertap officieel in gebruik genomen door Jan Kleverlaan, directeur van het garagebedrijf.

Toen Garage Kleverlaan hoorde van de binnentap waren ze meteen geïnteresseerd. Zij kochten als eerste zakelijke klant van PWN de binnentap. Jan Kleverlaan: “We hebben gekozen voor het tappunt om onze klanten naast koffie, thee en chocolademelk een verfrissende drank te bieden die ook nog eens voldoet aan de duurzaamheids- en gezondheidseisen van vandaag.”

Kleverlaan heeft naast kwaliteit en rendement ook duurzaamheid hoog in het vaandel en heeft dus gekozen voor een watertappunt van PWN. We vinden het belangrijk om lokale initiatieven te ondersteunen en gebruik te maken van de mogelijkheden die worden geboden om goedkoop en duurzaam extra service aan onze klanten te kunnen bieden.”

PWN heeft in samenwerking met gemeenten, scholen en bedrijven inmiddels 58 watertappunten in openbare ruimte geplaatst. Sinds kort heeft het tappunt voor buiten een variant voor binnen: de PWN Binnentap. Joke Cuperus: “Met de tappunten voor zowel buiten als binnen wordt een bijdrage geleverd aan een beter milieu. En we zijn er trots op dat we nu ook Garage Kleverlaan tot onze klantenkring kunnen noemen als het om tappunten gaat.”

foto: Joke Cuperus, directeur van drinkwaterbedrijf PWN en Jan Kleverlaan, directeur van het garagebedrijf