Orgelconcert in Castricum

CASTRICUM – Petra Veenswijk geeft een orgelconcert in de St. Pancratiuskerk van Castricum. Petra geeft over de hele wereld concerten. Zij was één van de laatste leerlingen van Jean Langlais, een wereldberoemd Frans componist en organist.

In 1996 werd zij onderscheiden met een belangrijke Franse onderscheiding. Van Petra zijn verschillende cd’s verschenen en ze heeft menig keer voor de radioomroepen gespeeld.

De werken die Petra Veenswijk zal spelen zijn zeer divers. Orgelwerken van verschillende Franse componisten uit de 19e en 20ste eeuw zullen worden gespeeld. Het concert wordt afgesloten met de beroemde Finale uit de eerste Sonate van Guilmant.

Het concert op vrijdag 30 juni begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop van het concert is er een deurcollecte. Er is een pauze met koffie en thee.

Meer informatie: www.degoedeherdercastricum.nl/nieuws