Castricum zwaait Emergo uit

CASTRICUM – Zoals eerder bekend gemaakt, neemt het fanfareorkest van muziekvereniging Emergo op zondag 16 juli deel aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Tijdens de voorbereidingsperiode werden al meerdere concerten gegeven, om het programma goed in de vingers te krijgen. In de laatste weken komt het aan op de details en ook die wil het orkest nog graag aan het thuispubliek laten horen.

Daarom geven de muzikanten op zondagmiddag 25 juni het (Fan)’Fare-well’ concert. Dit uitzwaaiconcert wordt gesponsord door Albert Heijn Castricum. Zij voorzien de orkestleden namelijk al weken van waterflesjes tijdens de vele repetities en concerten. Tijdens het concert wordt zowel het verplichte werk A Diamond for Parker als het keuzewerk Trance ten gehore gebracht.

Het concert begint op zondag 25 juni om 16.00 uur en vindt plaats in het Jac. P. Thijsse College, aan de Bloemen in Castricum. Amsterdam Brass geeft een gastoptreden tijdens dit concert. De entree is 5 euro en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Na dit concert zijn er voor Emergo nog meerdere repetities en neemt het orkest deel aan een concert in Elspeet. Zo wordt er aan gewerkt om op 16 juli optimaal te kunnen musiceren.