C-TV nu ook te zien bij KPN

CASTRICUM – Castricumse KPN-klanten kunnen vanaf nu ook naar C-TV kijken. Daarmee is Omroep Castricum voor praktisch alle tv-kijkers toegankelijk geworden.

C-TV is sinds 2008 te zien bij Ziggo, nu volgt dus de uitbreiding naar andere aanbieders. “De stap is gezet vanwege een groter aantal klanten bij andere aanbieders dan Ziggo”, legt hoofdredacteur Sander Verschoor uit. “Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen uit Castricum, Limmen en Akersloot naar C-TV kijken en naar Castricum105 luisteren. Ik ben er blij mee!”

Voor de meeste klanten is C-TV van KPN, XS4ALL en Telfort is C-TV te vinden op kanaal 1459. Castricum105 is te vinden op kanaalnummer 1159. Klanten voor wie dit niet werkt kunnen terecht op de website van Omroep Castricum. Voor Ziggo-klanten verandert er niets.