The Frogs Ltd op Radio Castricum105

CASTRICUM – vijftig jaar geleden, op vrijdag 19 mei 1967, werd het 1e exemplaar van “The Man on the Cloud” van The Frogs Ltd aangeboden aan burgemeester Smeets van Castricum.

Op zaterdag 20 mei kwam de plaat uit in Castricum en landelijk was de Release op 23 mei 1967. De Castricumse popgroep werd eind 1964 opgericht en speelde elke zondagavond bij Borst in Bakkum. Al snel werd de band erg populair in de regio en ook landelijk traden ze veel op.  Zondagmiddag zijn de oud bandleden, Dave van de Schaaf en Jean Hanck te gast in de studio van Radio Castricum105 in the Flashbackshow. The Flashbackshow is een programma van Johan Vermeer en is elke zondagmiddag te beluisteren van 17:00 tot 19:00 uur. Uiteraard zal er veel muziek uit de jaren zestig worden gedraaid en zullen de oud bandleden mooie anecdotes vertellen. Tevens komen de vaste rubrieken voorbij, zoals het laatste politie- en brandweernieuws.

Radio Castricum 105 is beluisteren in de ether op 105.0 FM, op de kabel 104.5 FM en digitaal via Ziggo kanaal 916. Tevens kunt u het station beluisteren via de Website www.castricum105.nl

Foto’s: aangeleverd