Een normaal docentenconcert van Toonbeeld?

CASTRICUM – Als u leest dat Anke Buringa Mozart gaat spelen op haar dwarsfluit en Bernard van den Boogaard als pianist weer optreedt, nu met Chopin, in het gloednieuwe gebouw van Toonbeeld, dan denkt u: “Ah, weer een docenten concert ter opening van de kunstfietsroute, daar moet ik heen!” Maar ze spelen ook Jean Alain, een al weer wat onbekendere componist.

En wat is dat: Peter Brouwer (clarinet), Jussi Paananen (viool) Peter Suring (cello) en Bernard (piano) spelen een kwartet van Rabl?? Ja, u leest het goed: Rabl.
Ah, weer wat bekends: Rachmaninoffs Vocalise, cello en piano dit keer begeleid door Marja Kraakman. En nog bekender: De Zwaan van Saint-Saens, Peter Suring met op de harp Laura Lotti.

Maar het echte feest der herkenning viert u bij beluistering van “Amsterdam” van Jaques Brel en nog 2 Franse chansons, gezongen door Claudia Reij met begeleiding van Paula van Wijk (dwarsfluit), Mark vd Werf (drums), Trudy Visser (basgitaar) en Peter Brouwer (piano). Kortom: een kleurrijk concert dat u echt niet mag missen!
Op vrijdag 2 juni 19.30 bij Toonbeeld, toegang gratis!
Foto: Docentenconcert 2016 in Gemeentehuis Castricum